Pronostic – Sevilla vs Rijeka – 11.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 December, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic Valencia - Sevilla europa league

Unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi in Europa League va avea loc de la ora 22:05, atunci cand Sevilla si Rijeka vor lupta pentru un loc in faza 16-imilor de finala, fiind un meci cat o finala.

Sevilla este castigatoarea trofeului din stagiunea precedenta si nu-si permite pasi gresiti. Echipa are nevoie de cel putin un egal pentru a merge mai departe, esecul urmand sa o lase acasa. Andaluzii ocupa locul doi in acest moment, cu opt puncte, fiind la un punct in spatele liderului Feyenoord, echipa deja calificata in primavara europeana. Sevilla e neinvinsa in acest sezon acasa in partidele oficiale in toate competitiile.

La polul opus se afla Rijeka, echipa capabila de orice surpriza am putea spune, insa trebuie sa fim realisti si sa spunem ca Sevilla este o forta pe teren propriu. Croatii au sapte puncte si se afla pe locul trei in Grupa G, iar pentru ei victoria este singura optiune de a ajunge mai departe in faza eliminatorie. Orice alt rezultat ar insemna eliminarea din Europa League pentru Rijeka.

Partida tur a fost una frumoasa si deschisa, iar noi am avut parte de patru goluri, scor 2-2, Sevilla chinuindu-se destul de mult si reusind sa egaleze abia in minutele de prelungire.

Pronostic: Peste 2.0 goluri HA @ 1.40
Dupa spectacolul de care am avut parte in tur, ne asteptam la un nou meci frumos si deschis, cu minim 2-3 goluri. Daca se vor marca fix doua goluri, atunci miza va fi rambursata.