Pronostic – Sevilla vs Shakhtar Donetsk – 05.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 May, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Sevilla vs Shakhtar Donetsk – 05.05.2016

Pronostic - Villarreal vs Sevilla - 31.10.2015

Cealalta semifinala din Europa League va avea loc in Spania, acolo unde Sevilla si Shakhtar Donetsk incep de la scorul de 2-2, scor inregistrat in meciul tur disputat in Ucraina saptamana trecuta.

Sevilla porneste cu prima sansa dupa rezultatul din tur, insa au aratat multe slabiciuni in ultima perioada, chiar si pe teren propriu, acolo unde erau invincibili intr-o perioada. Apropo de asta, Sevilla a reusit o serie de 17 victorii la rand pe teren propriu in acest sezon. Andaluzii au castigat ultimul meci de pe teren propriu, scor 2-0 in fata rivalilor locali de la Betis Sevilla.

Shakhtar Donetsk vine aici din postura de outsideri, avand nevoie de victorie pentru a se califica in finala de la Basel sau de un egal cu goluri multe, cel putin 3-3. Elevii lui Mircea Lucescu n-au pierdut nici una din ultimele sase deplasari oficiale, trecandu-si in cont trei victorii si trei rezultate de egalitate. Toate celelalte trei intalniri de pana acum cu Sevilla s-au incheiat la egalitate, mereu cu acelasi scor, 2-2.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.62
La fel ca in partida tur din Ucraina, ne asteptam la un meci spectaculos in care ambele echipe sa inscrie. Cota este destul de interesanta si nu trebuie trecuta cu vederea. Ultimele trei confruntari directe s-au terminat mereu cu scorul de 2-2, dupa cum am spus.

Tags: