Pronostic – Sligo Rovers vs Dundalk – 24.03.2018

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Sligo Rovers vs Dundalk – 24.03.2018

Pronostic - Zenit vs Dundalk - 03.11.2016

Cele doua formatii se intalnesc in aceasta seara in runda 8 din Premier Division incepand cu ora 21:45. Agentiile de pariuri ii dau pe oaspeti favoriti inaintea acestui meci.

Sligo Rovers
Cu 7 puncte, gazdele se afla pe locul 8 dupa 6 meciuri jucate in Premier Division. Pana acum, echpa a bifat doar 2 victorii, un egal si 3 infrangeri, reusind sa incrie 8 goluri in total. SLigo Rovers a castigat 2 meciuri din ulmele 5 din aceasta competitie, insa  a pierdut in fata Waterford si Cork City. Ultimul meci al echipei a fost in deplasare impotriva Bohemians, meci care s-a terminat cu un egal de 2-2.

Dundalk
Echipa oaspete se afla intr-o forma mai buna fata de rivala sa, avand in vedere faptul ca este neinvinsa in ultimele 7 meciuri. In ceea ce priveste ultimele 5 intalniri dintre cele 2 echipe, Dundalk a castigat 3 dintre ele, avand o medie de 3 goluri pe meci. Cu 12 puncte, echipa se claseaza pe locul al 3-lea, avand 10 goluri inscrise si niciunul primit. Marcatorul echipei in cele 6 meciuri jucate pana acum in Premier Division este Hoban, cu 4 goluri inscrise.

Pronostic Sligo Rovers vs Dundalk: 2 solist @ 1.47
Dundalk trage la titlu si in aceasta stagiune si pana acum a avut un inceput bun de campionat, fiind singura fara gol primit in precedentele runde. Sligo joaca acasa, insa nu o vedem sa scoata nici macar un punct in aceasta confruntare.