Pronostic – Southampton vs Burnley – 16.10.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 October, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Southampton vs Burnley – 16.10.2016

Pronostic - Southampton vs Burnley - 16.10.2016

Al doilea meci programat astazi in Premier League le va pune fata in fata pe Southampton si Burnley, incepand cu ora 18:00, in cea de-a opta etapa a campionatului.

Southampton a inceput ezitant campionatul, fara victorie in primele patru runde, insa este intr-o crestere vizibila. Sfintii vin dupa doua victorii si in un egal in campionat, plus ca in ultimele sase meciuri din toate competitiile n-a primit vreun gol. Momentan gazdele sunt pe locul 11, cu noua puncte si un golaveraj de 7-6.

Burnley a bifat doua victorii in primele sapte etape, la fel ca adversara de diseara, insa a adunat doar sapte puncte in total. Cel mai notabil rezultat al oaspetilor a fost succesul contra lui Liverpool de pe teren propriu, din a doua etapa. Formatia vizitatoare a pierdut ultima deplasare pe acest teren, scor 0-2 in luna Martie a anului trecut, tot intr-un meci de Premier League. Ramane de vazut cum se va descurca Burnley dupa revenirea in prima liga a fotbalului din Anglia.

Pronostic: 1 @ 1.33
Cota pentru victoria lui Soton este in continua scadere, insa inca merita incercata, dupa parerea noastra. Mizam pe faptul ca Sfintii vor obtine trei puncte diseara, mai ales ca sunt intr-o forma buna, fara gol primit de sase meciuri in toate competitiile.

Tags: