Pronostic – Spania vs Cehia – 13.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 13 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Spania vs Cehia – 13.06.2016

Pronostic - Spania vs Cehia - 13.06.2016Spania si Cehia vor fi puse fata in fata in deschiderea zilei de astazi la EURO 2016. Lovitura de start va avea loc la ora 16:00, ora Romaniei.

Spaniolii sunt favoriti in mod clar la pariuri, iar cota pentru victoria acestora este in continua scadere. Echipa are un lot net superior valoric, insa in ultimul amical a lasat de dorit, pierzand cu 0-1 in fata Georgiei. Practic acea infrangere a pus capat unei serii de 11 meciuri la rand fara esec, cu noua succese si doua remize. Morata este anuntat in centrul atacului, desi a acuzat ceva probleme in ultima vreme.

Cehia in schimb va incerca sa loveasca pe contraatac, neavand prea multe solutii intr-o astfel de partida. Cehii spera la un eventual loc trei in aceasta grupa, iar un egal in aceasta dupa-amiaza i-ar multumi in mod sigur. Petr Cech si colegii sai vin de asemenea dupa o infrangere, 1-2 vs Coreea de Sud in ultimul amical disputat, asta dupa ce invinsesera Rusia pe 1 Iunie, scor 2-1.

Pronostic: 1 @ 1.44
Mergem pe un pariu simplu la meciul dintre Spania si Cehia, si anume pe victoria ibericilor. Nu exista termen de comparatie intre cele doua tabere, iar Spania este in mod clar favorita principala aici, plus ca nici cota nu este una deloc de neglijat.

Tags: