Pronostic – Spartak Moscova vs Sevilla – 17.10.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 October, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Spartak Moscova vs Sevilla – 17.10.2017

Spartak Moscova si Sevilla se intalnesc in Grupa E din UEFA Champions League, grupa unde situatia este foarte stransa pentru moment.

Rusii se tin bine, iar momentan sunt pe locul trei cu doua puncte, la egalitate cu Liverpool, dar cu un golaveraj mai slab. Spartak Moscova este neinvinsa si tinteste un nou rezultat pozitiv marti seara. Nu va fi chiar floare la ureche, intalnind liderul, insa un succes ar putea sa o plaseze chiar si pe primul loc dupa aceasta etapa.

Sevilla conduce ostilitatile in Grupa E dupa primele doua etape, avand patru puncte, doua in plus fata de principala contra-candidata la castigarea grupei, Liverpool. Andaluzii au cel mai bun golaveraj din grupa, cum era de asteptat, cu cinci reusite si doua goluri incasate. Ultimele doua deplasari oficiale le-au adus oaspetilor doua infrangeri fara gol marcat.

Pronostic: 2 DNB @ 1.33
Mizam pe victoria spaniolilor in aceasta deplasare, victorie care ar insemna enorm in cursa calificarii. Totusi pentru mai multa siguranta, am ales pariul cu returnarea mizei in cazul unui egal aici. Cota nu este una astronomica in acest moment, dar merita incercata, gradul de risc nefiind unul foarte ridicat.