Pronostic – St. Etienne vs Monaco – 28.09.2018

Bilet realizat de Pariuri in 27 September, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – St. Etienne vs Monaco – 28.09.2018

In aceasta seara vom vedea confruntarea dintre St. Etienne si Monaco din runda a 8-a din Ligue 1. Desi St. Etienne are o pozitie mai buna in clasament, oaspetii au castigat ultimele 3 partide din cele jucate impreuna, astfel meciul va fi unul echilibrat.

Dupa 7 meciuri jucate, gazdele se afla pe locul 3 cu 12 puncte. Pana acum echipa a reusit sa castige 3 meciuri, bifand inca 3 egaluri si o infrangere. In ceea ce priveste meciurile jucate pe teren propriu, St. Etienne este neinvinsa in 13 din ultimele 15 partide din toate competitiile. Ultima victorie impotriva Monaco dupa un meci jucat acasa a avut loc in 2014, scorul final fiind de 2-0. Ne asteptam sa vedem o formatie de 4 – 2 – 3 – 1, cu Salibur drept principal atacant. Nu ne asteptam la jucatori lipsa, intrucat participarea lui Debuchy este inca incerta.

Monaco a reusit sa acumuleze pana acum 6 puncte si se afla pe locul 16. Cu o singura victorie dupa 7 partide, echipa a reusit sa marcheze 8 goluri si a incasat 9. Oaspetii nu se afla intr-o forma buna, avand in vedere ca ultimele 7 meciuri din toate competitiile nu s-au finalizat cu o victorie. In ciuda acestui fapt, Monaco a castigat ultimele 3 partide impotriva St. Etienne, in 2 dintre acestea inscriind cel putin 2 goluri. Cu Sylla in atac, echipa va juca intr-o formatie de 4 – 1 – 4 – 1. In aceasta confruntare vor fi numerosi jucatori lipsa din cauza accidentarilor.:Pierre Gabriel, Lopes, Subasic, Pellegri si Jovetic.

Ponturi pariuri St. Etienne vs Monaco:

  • 1X @ 1.30
  • GG @ 1.91