Pronostic – St. Etienne vs Rennes – 06.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 4 December, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – St. Etienne vs Rennes – 06.12.2015

Pronostic - St. Etienne vs Rennes - 06.12.2015

Duminica seara incepand cu ora 22:00 vom avea parte de un duel foarte interesant in Franta Ligue 1, duel intre St. Etienne si Rennes, care face parte din cea de-a 17-a etapa a campionatului.

St. Etienne este vazuta usor cu prima sansa si de casele de pariuri, insa forma de moment a gazdelor nu rupe gura targului. Mai exact, verzii vin dupa o serie modesta de rezultate, cu doua succese si trei infrangeri in ultimele cinci runde. Astfel, St. Etienne a ajuns la 25 de puncte si un golaveraj de 20-20, fiind pe locul sapte in clasament dupa 16 etape scurse.

La poarta cealalta se va afla Rennes, echipa care se afla in scadere de forma, dovada ca in ultimele cinci etape a castigat doar un singur meci. Astfel, dupa inceputul curajos de sezon, oaspetii au picat pe locul zece, avand 22 de puncte in dreptul lor, iar golaverajul de 21-19 este totusi mai bun decat al adversarilor de duminica. Rennes are trei victorii in deplasare, la care se adauga patru remize si o singura infrangere.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.60
Campionatul Frantei ne ofera destul de des meciuri de under 2.5, iar meciul dintre St. Etienne si Rennes se anunta a fi unul destul de strans si echilibrat, asa ca nu ne asteptam la o ploaie de goluri duminica seara.

Tags: