Pronostic – Stade Brest vs Angers – 4 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 4 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Stade Brest – Angers
pronostic brest angers ligue 2Oferta de pariuri pe marti este un subtire, motiv pentru care ne-am gandit sa strecuram din nou in analizele noastre un meci din esalonul secund al fotbalului francez. Mai cu seama o restanta ce se va disputa intre ocupanta locului 18, Stade Brest, si o pretendenta la promovare, Angers, in prezent pe locul 2 in clasamentul Ligue 2. In meciul tur, Angers s-a impus in fata lui Brest cu scorul de 2-1, intrerupand astfel o serie de patru victorii consecutive a celor de la Brest in duelurile directe.

In conditiile date, Stade Brest cauta cu disperare sa obtina puncte pentru a ramane in Ligue 2. O victorie sau macar un rezultat de egalitate impotriva lui Angers ar reprezenta o gura de oxigen pentru formatia gazda, care a castigat tot ce s-a putut in ultimele trei jocuri de campionat. Cu alte cuvinte, moralul jucatorilor este bun si sunt premise pentru ca Brest sa reziste in fata unui asemenea tavalug.

Echipa probabila a lui Stade Brest (sistem de joc 4-4-2): Thebaux – Coulibaly, Traore, Falette, Makonda – Ramare, Guidileye, Grougi, Moimbe – Ayite, Alphonse.

Spre deosebire de Brest, Angers se afla de ani buni in Ligue 2, obisnuindu-si fanii mai mereu cu obtinerea unui loc in partea superioara a clasamentului, insuficient insa pentru a spera la Ligue 1. In vara au fost adusi antrenorul Moulin si o serie de jucatori valorosi, iar rezultatele se vad cu ajutorul acestei clasari de moment, locul secund, in conditiile in care Angers mai are de disputat si aceasta restanta.

Echipa probabila a lui Angers (sistem de joc 4-2-3-1): Letellier – Angoula, Thomas, Henin, Moutou – Keita, Frikeche – Diers, Ayari, Gamboa – Yattara.

In ciuda faptului ca Stade Brest si Angers sunt plasate in parti opuse ale clasamentului, trebuie sa luam in considerare ca echipa gazda si-a imbunatatit in mod vizibil jocul in ultima perioada si poate emite pretentii in acest joc. Daca nu la victorie, macar la un rezultat de egalitate. Cu toate acestea, cel mai bun pariu pare sa fie cel pe under 2.0, la o cota de 1.90 in oferta agentiei online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO