Pronostic – Stuttgart vs Hertha – 06.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 March, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic VfB Stuttgart vs Schalke 04 bundesliga

In aceasta seara de la ora 21:30 vom avea parte de primul meci al etapei cu numarul 24 din Germania Bundesliga. VfB Stuttgart si Hertha Berlin vor fi puse fata in fata, ambele tabere avand nevoie de puncte ca de aer.

Stuttgart pare usor favorita la agentiile de pariuri, insa situatia echipei este una foarte complicata. Maxim este anuntat printre titulari, in centrul liniei de trei din spatele varfului. Svabii ocupa ultima pozitie in Bundesliga, cu 19 puncte si cu un golaveraj dezastruos de 24-41, doar Hertha si Frankfurt avand defensive mai slabe. Cinci puncte au in minus gazdele fata de zona salvatoare, astfel ca victoria aici este una obligatorie.

Hertha Berlin sta ceva mai bine la ora actuala, insa oricum situatia este complicata si pentru trupa din capitala. Alb-albastrii ocupa locul 14 in acest moment, cu 24 de puncte, golaverajul de 28-42 lasand mult de dorit, mai ales ca apararea a primit in medie aproape doua goluri pe etapa. Trebuie precizat faptul ca Hertha are cele mai slabe cifre cand vine vorba de meciurile jucate pe teren strain in Bundesliga.

Stuttgart vs Hertha echipe probabile:
Stuttgart (4-2-3-1): Ulreich – Schwaab, Baumgartl, Niedermeier, Sakai – Gentner, Die – Klein, Maxim, Werner – Ginczek.
Hertha (4-2-3-1): Kraft – Pekarik, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Lustenberger, Hosogai – Ndjeng, Stocker, Schulz – Kalou.

Pronostic: Ambele marcheaza  @ 2.00
Desi cele doua tabere au probleme serioase in ofensiva, nu poate fi trecuta situatia celor doua la nivel de aparare, o situatie dezastruoasa, astfel ca ne asteptam ca ambele sa primeasca gol in meciul de diseara.