Pronostic – Suedia vs Austria – 08.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 September, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Suedia vs Austria – 08.09.2015

Pronostic - Suedia vs Austria - 08.09.2015

Unul dintre cele mai interesante jocuri ale zilei de azi in preliminariile pentru Euro 2016 vine din Grupa G, acolo unde Suedia si Austria vor fi puse fata in fata in derby-ul grupei.

Suedezii au avut o campanie decenta pana acum, iar la ora actuala se afla pe pozitia a doua in clasament, cu 12 puncte, avand emotii in continuare, deoarece se afla la un singur punct peste Rusia. Ibrahimovic si compania au un golaveraj de 10-5, iar diseara victoria este obligatorie.

In schimb, Austria s-a prezentat admirabil in campania curenta, fiind neinvinsa dupa sapte etape scurse. Echipa este deja calificata la turneul final din Franta, avand 19 puncte in dreptul ei din 21 posibile, plus cel mai bun golaveraj al grupei, 12-2. Oaspetii probabil nu vor forta, insa nici nu ne asteptam sa se dea la o parte in fata nordicilor. Meciul tur s-a incheiat la egalitate in Austria, 1-1, acela fiind singurul meci necastigat de austrieci in aceste preliminarii.

Pronostic: Suedia DNB @ 1.44
Avand in vedere ca Austria si-a atins deja obiectivul si nu prea mai are pentru ce sa lupte, putem merge pe mana formatiei lui Ibrahimovic. Suedia va incerca sa dea totul diseara, altfel poate risca sa rateze calificarea directa la Campionatul European de vara viitoare.

Tags: