Pronostic – Sunderland vs WBA – 7 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Sunderland – WBA
pronostic Sunderland - WBA premier leagueSunderland se afla in cea mai buna forma din ultima perioada, luand in seama faptul ca a adunat nici mai mult nici mai putin de 7 puncte in urma confruntarilor directe cu Manchester City, Chelsea si Manchester United. Etapa trecuta, Sunderland a mers pe Old Trafford si a pus o caramida importanta la salvarea de la retrogradare, invingand-o la mustata pe United cu scorul de 1-0.

Pisicile Negre, pe de alta parte, nu are un istoric prea fericit in jocurile directe cu West Bromwich Albion. WBA s-a impus in ultimele 4 jocuri directe in fata lui Sunderland, si nu oricum, ci pe tiparul pauza final.

Casa de pariuri online Unibet ne propune o cota de 6.50 in acest sens. E demn de mentionat faptul ca, totodata, WBA pleaca cu sansa a doua in acest meci, tinand cont de ultimele prestatii ale lui Sunderland. Rezultatele mai putin scontate despre care vorbeam mai sus au pus-o pe Sunderland in situatia de a se putea multumi si cu un rezultat de egalitate cu WBA, conditii in care Norwich ar fi ca si retrogradata in Championship.

Dar cum in Anglia lucrurile stau nitel diferit fata de ceea ce se intampla in Romania, in sensul in care blaturile sunt foarte putine, ne asteptam ca WBA si Sunderland sa nu joace in mod neaparat pentru un rezultat de egalitate. Sunderland joaca pe Stadium of Light, acolo unde nu a purtat prea multe victorii in actuala editie de campionat, dar ar putea sa intoarca cumva de partea lor situatia din momentul de fata si sa invinga pe WBA pentru a razbuna tot trecutul.

De altfel, singurul avantaj pe care il are WBA in fata lui Sunderland consta in istoricul intalnirilor recente. WBA s-a impus in 7 din ultimele 8 meciuri consumate in fata lui Sunderland in toate competitiile. Pentru ca WBA sa se impuna din nou, Sportingbet ne propune o cota de 4.20!

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO