Pronostic – Swansea vs Leicester – 12.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 12 February, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Swansea vs Leicester – 12.02.2017

Swansea si Leicester City vor fi puse fata in fata diseara de la ora 18:00 in cea de-a 25-a etapa a campionatului englez de fotbal.

Swansea a aratat o oarecare crestere de forma in ultimele saptamani, parasind zona retrogradarii. Lebedele sunt pe locul 17, primul de deasupra zonei rosii, la un singur punct peste Hull. Golaverajul de 29-54 nu le face cinste galezilor, avand de departe cea mai fragila defensiva din Premier League. O victorie astazi ar mai liniste apele in tabara galeza.

Leicester City este fara doar si poate marea dezamagire din aceasta editie a campionatului. Campioana din stagiunea precedenta ocupa doar locul 16, la un singur punct peste zona fierbinte. De altfel, doar golaverajul (24-41) o tine pe Leicester deasupra adversarei de diseara. Vulpile nu au castigat vreun meci in deplasare in acest sezon, bifand trei remize si nu mai putin de noua esecuri. De asemenea, oaspetii au incasat zece goluri in ultimele cinci etape, fara sa marcheze vreunul, fiind in cadere libera.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.33
Am decis sa fim ceva mai precauti astazi, asa ca mergem pe o cota de 1.33. Asteptam cel putin doua goluri diseara intre Swansea si Leicester, ambele fiind obligate sa forteze victoria aici.

Tags: