Pronostic – TNS vs APOEL – 12.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – TNS vs APOEL – 12.07.2016

Pronostic - TNS vs APOEL - 12.07.2016TNS si APOEL vor fi adversare marti seara intr-unul dintre cele mai interesante dueluri din preliminariile Champions League ale zilei. Lovitura de start va fi data la ora 21:00, ora Romaniei.

TNS este campioana Tarii Galilor, o echipa foarte ofensiva pe plan intern, insa cu siguranta nivelul de acolo nu este la fel de ridicat ca aici, mai ales in fata unei echipe cu pretentii. Galezii au eliminat-o pe Tre Penne in runda precedenta, destul de greu, scor 2-1 acasa si 3-0 in deplasare. Spunem ”destul de greu” deoarece in fata unei echipe de amatori din San Marino ne-am fi asteptat la ceva mai categoric.

APOEL n-a sustinut nici un meci oficial in aceasta vara, insa a fost foarte activa cand vine vorba de amicale, jucand cinci astfel de meciuri. Echipa a bifat doua succese, doua remize si un esec. Cel mai sonor nume invins de ciprioti este Partizan Belgrad (1-0), colosul din Serbia. Oaspetii sunt favoriti la pariuri, cu o cota de 1.50 pentru un succes aici, succes care ar insemna calificarea in mare masura.

Pronostic: 2 @ 1.50
Suntem de parere ca nu APOEL Nicosia este net superioara din mai toate punctele de vedere, asa ca ne asteptam sa ii vedem pe ciprioti impunandu-se marti seara in Tara Galilor, cota fiind destul de interesanta.

Tags: ,