Pronostic – Tottenham vs Swansea – 16.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 15 September, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Tottenham vs Swansea – 16.09.2017

Pronostic - Tottenham vs Swansea - 16.09.2017

Ultimul meci programata sambata aceasta in Premier League se joaca pe Wembley, acolo unde Tottenham va fi gazda lui Swansea City de la ora 19:30.

Tottenham este mare favorita si nu are voie sa calce stramb, mai ales ca trebuie sa tina pasul cu locurile fruntase, iar inceputul de campionat n-a fost tocmai la inaltime. Spurs se lauda cu o victorie pretioasa obtinuta zilele trecute in UCL, 3-1 acasa in fata lui Dortmund, in prima etapa din faza grupelor. Tottenham este pe locul cinci momentan, cu sapte puncte si un golaveraj de 7-3.

De cealalta parte a baricadei o avem pe Swansea, o echipa inconstanta in primele patru etape ale campionatului. Lebedele au adunat patru puncte si un golaveraj de 2-5, marcand o data la doua meciuri in medie. Cu aceste cifre, Swansea se claseaza pe locul 15, la doar un punct peste prima pozitie retrogradabila. Cu siguranta oaspetii nu ar spune ”nu” unui rezultat de egalitate in meciul din capitala Angliei.

Pronostic: Tottenham -1.0 HA @ 1.30
Cota nu este cea mai impresionanta, insa este posibil sa mai creasca putin pana la ora jocului. Tottenham are toate argumentele in favoarea ei si speram sa nu aiba emotii in a se impuna aici. Daca va castiga la limita de un gol, miza va fi returnata.

Tags: