Pronostic – Tottenham vs West Brom – 25.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 April, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Tottenham vs West Brom – 25.04.2016

Pronostic - Tottenham vs West Brom - 25.04.2016

Toti ochii vor fi diseara pe meciul dintre Tottenham si West Brom, meci care va pune capat etapei cu numarul 35 din Premier League si care incepe la ora 22:00.

Tottenham s-a dovedit a fi una dintre cele mai puternice formatii in acest sezon de Premier League. Londonezii sunt momentan pe locul doi, iar daca se impun diseara se apropie din nou la cinci puncte de Leicester City cu trei etape inainte de final. E destul de greu de crezut ca Spurs mai poate castiga titlul, iar un pas gresit diseara ar clarifica 99% situatia in aceasta privinta.

West Brom este o formatie din a doua jumatate a clasamentului, iesita total din forma, dovada ca a castigat un singur punct in ultimele cinci etape. Oaspetii sunt pe locul 14 cu 40 de puncte, iar cele noua puncte avans fata de zona retrogradarii le asigura linistea pe acest final de stagiune. Surprinzator sau nu, WBA a reusit sa scoata un rezultat de egalitate in meciul tur de pe teren propriu, scor 1-1 la inceputul lunii Decembrie.

Pronostic: Tottenham -1.5 HA @ 1.69
Mergem pe victoria gazdelor in meciul de diseara, mai ales ca West Brom nu are vreo motivatie serioasa. Spurs trebuie sa castige cu orice pret asa ca am ales sa mergem pe o victorie la minimum doua goluri diferenta.

Tags: