Pronostic – U Cluj vs FC Botosani – 14 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: U Cluj – FC Botosani
pronostic u cluj fc botosani liga 1In etapa precedenta, U Cluj a avut nemaipomenita sansa de a o scoate din circuit pe Sageata, intr-un meci disputat in deplasare, la Constanta pe stadionul Farul. Usor surprinzator insa, jucatorii lui Mihai Teja nu au practicat cel mai bun fotbal al lor, iar tabela indica 1-0 in favoarea gazdelor la finalul celor 90 de minute de joc. Golul, e drept, a venit tarziu si nemeritat, dar asta deja este istorie. Ovidiu Vezan a adus toate punctele Sagetii, care ramane astfel in cursa pentru salvarea de la retrogradare, in timp ce U Cluj a picat sub linia rosie a clasamentului.

De cealalta parte, FC Botosani nu mai are de ce sa isi faca griji. Echipa pregatita de Leo Grozavu a trecut peste seria incredibila de infrangeri, adunand in ultimele 5 etape 12 puncte din 15 posibile. In atare conditii, FC Botosani merge destul de relaxata la Cluj pentru a intalni “U”, intr-un meci in care e de la sine inteles ca gazdele vor fi motivate sa obtina toate punctele puse in joc, dupa Otelul-CFR Cluj 0-1.

Jocul tur dintre cele doua grupari, de altfel din intreaga lor istorie, s-a soldat cu o remiza, 1-1. Hadnagy a punctat pentru 1-0 cu zece minute inainte de pauza, dar Lemnaru, in minutul 51, a restabilit egalitatea, pentru ca “U” sa plece la Cluj cu un punct pretios, in masura in care a evoluat in inferioritate numerica din minutul 55 (Dan Bucsa a fost eliminat).

Bursa pariurilor a inceput de undeva de pe la 2.15 in favoarea unei victorii a “sepcilor rosii”, care nici nu pot concepe un alt rezultat decat acesta. Intre timp, informeaza Bet365, cotele se situeaza pe la 1.95, in scadere.

In final, nu putem spune decat ca, pariorii care vor dori sa mizeze pe o victorie a Universitatii Cluj, sa o faca la o cota de minim 2.00, inainte de meci sau in consola de pariuri live.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO