Pronostic – Ucraina vs Slovenia – 14.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 November, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Ucraina vs Slovenia – 14.11.2015

Pronostic - Ucraina vs Slovenia - 14.11.2015

Unul dintre cele mai interesante meciuri de sambata va avea loc la barajul pentru Euro 2016, acolo unde Ucraina si Slovenia se vor duela in mansa tur, incepand cu ora 19:00, ora Romaniei.

Ucraina e usor favorita in aceasta prima mansa, inclusiv la agentiile de pariuri dupa cum se poate observa. Konoplyanka si colegii sai au evoluat in Grupa C de calificare, acolo unde au terminat doar pe locul trei, in spatele Spaniei si al Slovaciei. Echipa a pierdut ultimul meci acasa, 0-1 in fata campioanei europene, Spania, acum o luna de zile.

Pe de alta parte, Slovenia vine la acest baraj dupa ce a terminat pe pozitia a treia in Grupa E, la cinci puncte de Elvetia, locul doi, si la 14 de Anglia, castigatoarea grupei. Vorbind strict de deplasari, oaspetii nu stau prea bine, pierzand trei din ultimele patru meciuri pe teren strain. Celalalt meci s-a terminat cu o victorie, insa doar 2-0 in San Marino, contra unei selectionate de amatori si fara nici un fel de pretentie, realistic vorbind.

Pronostic: 1 solist @ 1.62
Ucraina are avantajul terenului propriu si spunem noi ca dispune si de un lot oarecum superior valoric la prima vedere. Mergem pe mana gazdelor la meciul tur, desi nu vor avea tocmai o misiune usoara in fata slovenilor.

Tags: