Pronostic – Ural vs Rubin Kazan – 06.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Ural vs Rubin Kazan – 06.04.2017

Ural si Rubin Kazan se intalnesc astazi de la ora 17:00 in faza semifinalelor Cupei Rusiei. Cotele sunt foarte echilibrate si nimic nu este exclus la un astfel de duel.

Ural traverseaza o perioada buna, reusind sa castige trei din ultimele patru partide oficiale. Echipa vine dupa doua victorii consecutive pe teren propriu, fara gol primit chiar. Interesant este ca ultima a fost chiar in fata lui Rubin Kazan, pe data de 18 Martie, punand capat unei serii de trei esecuri la rand acasa contra adversarilor de azi.

Echipa vizitatoare are usor prima sansa la agentiile de pariuri, insa forma recenta lasa de dorit. Mai exact, Rubin Kazan nu a reusit sa marcheze in precedentele trei partide oficiale, bifand un egal si doua infrangeri. Oaspetii au ca obiectiv cupa, insa meciul de diseara nu va fi tocmai floare la ureche, realistic vorbind.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.44
Se anunta un meci strans, echilibrat, in care nu ne asteptam ca vreuna dintre echipe sa forteze si sa riste prea mult, jucandu-se o singura mansa. Mizam pe maximum doua goluri in meciul de diseara, asa cum s-a intamplat in doua din precedentele trei confruntari directe.

Tags: