Pronostic – Uruguay vs Franta – 06.07.2018

Bilet realizat de Pariuri in 6 July, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Uruguay vs Franta – 06.07.2018

Primul meci al zilei ii va pune fata in fata pe Uruguay si Franta incepand cu ora 17:00. Ambel echipe se afla intr-o stare buna, fara nicio infrangere in ultimele meciuri, asadar ne asteptaam sa vedem o partida echilibrata.

Uruguay a reusit sa castige ultimele 7 partide din toate competitiile. In 4 dintre aceestea jucatorii au marcat cel putin 2 goluri. Cu 9 puncte, echipa lui Tabarez a terminat pe primul loc in grupa A, dupa 3 victorii consecutive. In aceasta competitie, echipa a marcat 5 goluri si nu a incasat niciunul. In plus, Uruguay a castigat ultima partida impotriva Frantei, in 2013 cu scorul de 1-0. In legatura cu meciurile dintre cele 2 echipe, in 4 din ultimele 5 nu a fost inscris niciun gol. In aceasta seara ne asteptam sa vedem o formatie de 4 – 3 – 1 – 2, cu Stuani si Suarez drept atacanti.

Franta a terminat de asemenea pe primul loc, in grupa C cu 7 puncte. Cupa Mondiala a inceput pentru echipa cu 2 victorii, 2-1 vs Australia si 1-0 impotriva Peru. Ultima partida a fost impotriva Danemarca si s-a terminat cu scorul de 0-0. Franta este neinfranta in ultimele 8 partide din toate competitiile, cu 6 victorii si 2 egaluri. Jucagorii au marcat peste 2.5 goluri intr-o singura intalnire de la Cupa Mondiala. Matuidi este jucatorul lipsa al echipei, din cauza suspendarii. In plus, Sidibe este ranit si nu se stie sigur daca va putea participa la aceasta confruntare.

Ponturi pariuri Uruguay vs Franta:

  • Franta se califica @ 1.45
  • GG @ 2.25