Pronostic – Valladolid vs Granada – 18 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 17 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Valladolid – Granada
pronostic valladolid granada la ligaValladolid are nevoie de o victorie pentru a ramane in La Liga si sezonul viitor. Orice alt rezultat o condamna pe Valladolid sa evolueze in Segunda Division, incepand cu vara acestui an. In ceea ce o priveste pe Granada, aceasta si-a asigurat deja biletul pentru stagiunea urmatoare, si vine la Valladolid cu gandul de a obtine un punct.

Gazdele au o serie de absente in lot, din care jucatori cheie, care au contat enorm in jocul lui Valladolid pe perioada sezonului 2013/14.

Daniel Larsson si Zakarya Berdich s-au antrenat separat de echipa in aceasta saptamana, mai exact in zilele de miercuri si joi. Marc Valiente este suspendat si nu va putea fi folosit in compania Granadei.

Manucho si Heinz sunt incerti la formatia gazda.

Echipa probabila a lui Valladolid (asezare in teren 4-2-3-1): Jaime – Pena, Mitrovic, Rueda, Rukavina – Rubio, Rossi – Jeffren, Larsson, Bergdich – Guerra.

La oaspeti, in schimb, Bryan Angulo, Piti si Riki au lipsit de la antrenamentele echipei in aceasta saptamana. Cu toate acestea, este foarte probabil ca penultimul, Piti, sa inceapa titular in modulul de joc al Granadei. Jeison Murillo este suspendat si nu va putea fi folosit.

Echipa probabila a Granadei (asezare in teren 4-3-3): Karnezis – Nyom, Ilori, Mainz, Angulo – Recio, Rico, Iturra – Piti, El-Arabi si Brahimi.

Din punct de vedere statistic, ultimele 7 jocuri ale lui Valladolid in La Liga s-au incheiat in under 2.5. Valladolid nu a pierdut deloc in ultimele 11 meciuri disputate pe teren propriu. Granada, pe de alta parte, nu a izbutit sa obtina nicio victorie in ultimele 10 deplasari din La Liga.

Prin urmare, va recomandam sa pariati pe o victorie a lui Valladolid. Casa de pariuri sportive online Unibet coteaza acest pronostic in cota 2.20, iar un eventual rezultat de under 2.5 este cotat la 1.88. Acelasi bookmaker ne propune o cota de 8.00 pentru un eventual scor final 1-0 in favoarea gazdelor.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO