Pronostic – Valladolid vs Valencia – 6 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Valladolid – Valencia
pronostic valladolid valencia la ligaDupa un start destul de convingator cu Juan Antonio Pizzi pe banca tehnica, Valencia a inceput sa piarda din nou in grupa mare in La Liga, totul culminand cu esecul usturator din Europa League, unde “liliecii” au fost dezmembrati de helvetii de la FC Basel, scor 3-0, in prima mansa a sferturilor de finala ale Europa League.

Pe teren propriu, Real Valladolid este una dintre echipele puternice ale campionatului spaniol. Desigur, raportandu-ne la pozitia pe care o ocupa in clasament la momentul actual. Valladolis a adunat nici mai mult nici mai putin de 22 de puncte dintr-un total de 45 (15 jocuri), ceea ce ne duce in fata unui procentaj de aproximativ 50%.

Ultima infrangere pe teren propriu a lui Real Valladolid ne duce mult in spate, undeva prin luna noiembrie a anului trecut. Cu alte cuvinte, se anunta o misiune extrem de complicata pentru Valecia, care vine cu un moral zdruncinat in fieful lui Valladolid.

Este posibil ca Valladolid sa nu poata conta in meciul de campionat pe Humberto Osorio si Heinz, incerti in saptamana ce a precedat confruntarea cu Valencia.

Primul 11 al lui Real Valladolid (sistem de joc 4-4-2): Jaime – Pena, Mitrovic, Rueda, Rukavina – Larsson, Perez, Rubio, Gonzalez – Guerra, Manucho.

Problemele pe faza defensiva ale Valenciei s-au inrautatit in jocul de joi seara, cu FC Basel in sferturile Europa League. Philippe Senderos a parasit terenul accidentat si este incert pentru aceasta deplasare.

Diego Alves si Victor Ruiz sunt accidentati, iar francezul Jeremy Mathieu este suspendat pentru meciul de duminica seara. Exista semne de intrebare si in ceea ce ii priveste pe Pablo Piatti si Ricardo Costa.

Primul 11 al Valenciei (sistem de joc 4-2-3-1): Guaita – Barragan, Vezo, Senderos, Bernat – Keita, Fuego – Vargas, Parejo, Fede – Jonas.

La o prima vedere, consideram ca jocul dintre Valladolid si Valencia se poate incheia la egalitate, de altfel cel mai nimerit rezultat. Agentia de pariuri online Bet365 recompenseaza jucatorii cu o cota de 3.25 pentru X solist.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO