Pronostic – Valladolid vs Villarreal – 25 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 24 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Valladolid – Villarreal
pronostic valladolid villarreal la ligaSezonul actual merge din ce in ce mai prost pentru Valladolid, invinsa fara drept de apel de catre Athletic Bilbao in cadrul sferturilor de finala ale Cupei Regelui (Copa del Rey). In momentul de fata, Valladolid se lupta pentru salvarea de la retrogradare din Primera, i nconditiile in care toata presiunea este asupra antrenorului Martinez. Un eventual rezultat negativ aici, potrivit articolelor scrise in presa din Spania, l-ar putea costa pe acesta din urma postul de antrenor al lui Real Valladolid.

In timp ce Valladolid sufera, nou-promovata Villarreal viseaza la cupele europene. “Submarinul galben” ocupa in prezent locul cinci in clasamentul Primerei Division, iar forma sportiva din 2014 le da fanilor si mai multe sperante vizavi de o revenire in Europa, cu trei victorii din tot atatea posibile in campionat.

uan Ignacio Martinez nu va putea conta in aceasta intalnire pe serviciile lui Gilberto Garcia (accidentat). Acestea ar putea fi inlocuit de Stefan Mitrovic, care a semnat recent cu Valladolid (fost jucator la Benfica Lisabona).

Lluis Sastre este incert pentru meciul de sambata dupa amiaza.

Echipa probabila a lui Real Valladolid (asezare in teren 4-3-3): Marino – Bergdich, Valiente, Pena, Rukavina – Perez, Rossi, Rubio – Gonzalez, Guerra si Ebert.

Antrenorul oaspetilor, Marcelino, spera sa il recupereze in timp util pe Cani, incert, ca de altfel si urmatorii doi: Farinos si Pablo Iniguez.

Echipa probabila a lui Villarreal (asezare in teren 4-4-2): Asenjo – Mario, Musacchio, Paulista, Costa – Aquino, Trigueros, Bruno, Gomez – Santos si Uche.

Dupa cum spuneam si mai sus, Villarreal s-a impus in toate cele trei etape consumate din La Liga in acest inceput de an 2014. Si nu oricum, ci fara emotii, avand in vedere ca de fiecare data a intrat cu avantaj la vestiare.

Meciul dintre Valladolid si Villarreal este prezent in oferta casei de pariuri sportive online Bet-at-Home cu urmatoarele cote, de altfel si pronosticurile noastre: 2.00 pentru o victorie a oaspetilor, 11.00 pentru scor corect 0-2 si 1.95 pentru under 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO