Pronostic – Viitorul vs Pandurii – 15.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 14 December, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Viitorul vs Pandurii – 15.12.2016

Pronostic - Viitorul vs Pandurii - 15.12.2016

Viitorul Constanta si Pandurii Tg. Jiu se dueleaza joi seara de la ora 17:30 in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Viitorul Constanta este noul lider al Ligii 1, cu 39 de puncte, doua in plus fata de urmatoarele clasate, Gaz Metan si Steaua. Elevii lui Hagi vin dupa patru victorii la rand, iar in trei dintre ele nici macar nu a primit gol. De asemenea, constantenii au bifat sapte victorii, un egal si un singur esec in precedentele noua meciuri oficiale in toate competitiile.

De cealalta parte a baricadei o avem pe Pandurii Tg. Jiu. Oltenii nu mai au aceeasi forta ca in ultimii 2-3 ani, iar forma de moment lasa de dorit. Mai exact, gorjenii au inregistrat o victorie, doua egaluri si doua esecuri in ultimele cinci partide. Plus de asta, Pandurii Tg. Jiu a primit opt goluri in ultimele doua etape de Liga 1 (1-3 vs Steaua si 2-5 vs Gaz Metan).

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.36
Viitorul Constanta este pe cai mari, cu un atac redutabil. Totodata, Pandurii se descurca bine in ofensiva, insa apararea este marea problema, cu opt goluri primite in ultimele doua meciuri de campionat. Mizam pe minimum doua reusite joi seara, la fel ca in trei din precedentele patru intalniri directe.

Tags: ,