Pronostic – Viitorul vs Steaua – 19.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Viitorul vs Steaua – 19.03.2016

Pronostic - Viitorul vs Steaua - 19.03.2016

Viitorul Constanta si Steaua Bucuresti vor fi adversare sambata seara de la ora 20:30 intr-un meci pe cinste din play-off-ul Ligii 1, etapa a treia.

Viitorul Constanta n-a inceput prea bine play-off-ul, castigand doar u punct dupa primele doua jocuri. Echipa pregatita de Hagi este a cincea in momentul de fata, cu 24 de puncte, la doua lungimi de podium si la cinci puncte in spatele liderului Astra. De precizat ca Viitorul a pierdut toate cele cinci jocuri directe cu Steaua acasa din 2012 pana acum, fara sa marcheze vreun gol chiar.

Pe de alta parte, Steaua Bucuresti se prezinta aici cu un moral bun, venind dupa victoria contra Astrei de etapa trecuta. Trupa din Ghencea a urcat astfel pe locul trei, cu 26 de puncte in dreptul ei, la egalitate cu Dinamo, la doua in spatele lui Pandurii Tg. Jiu si la trei in spatele liderului Astra Giurgiu. Steaua n-a bifat decat o victorie, doua remize si un esec in cele patru deplasari oficiale din 2016.

Pronostic: X2 @ 1.47
Ne asteptam sa ii vedem pe basci scotand cel putin un egal joi pe Mestalla, fiind intr-o forma de zile mari, spre deosebire de adversarii din acest joc. Mai mult decat atat, Bilbao a castigat precedentele trei dueluri cu Valencia din acest sezon.

Tags: