Pronostic – Villarreal vs Sevilla – 31.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 29 October, 2015. Postat in Category, Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Villarreal vs Sevilla – 31.10.2015

Pronostic - Villarreal vs Sevilla - 31.10.2015

Villarreal si Sevilla vor fi adversare sambata seara de la ora 19:15 in cea de-a zecea etapa a campionatului spaniol. Se anunta un meci pe cinste in care nimic nu este exclus dupa parerea noastra.

Villarreal a inceput in forta acest sezon, insa ultimele trei etape nu le-au adus gazdelor decat un punct, echipa fiind in scadere clara de forma. Submarinul galben a picat pe locul cinci, cu 17 puncte si un golaveraj de 13-7, avand in continuare una dintre cele mai solide defensive din La Liga, dar totodata si un atac decent.

Sevilla se lauda cu o forma impresionanta in ultimele saptamani, dovada si cele zece puncte castigate in ultimele cinci etape. Echipa se afla pe locul opt in Primera Division, cu 12 puncte in dreptul ei si cu un golaveraj de 13-12, fiind la ora actuala in continua ascensiune. Sevilla are nevoie de victorie pentru a avea o sansa buna de a intrat in Top 6, tintind cu siguranta un loc de cupa europeana in aceasta campanie, daca nu chiar un loc in Top 4.

Pronostic: Ambele marcheaza – Da @ 1.73
Se intalnesc doua echipe foarte solide ale campionatului spaniol, ambele foarte capabile din punct de vedere ofensiv, astfel ca mergem pe goluri si de-o parte si de cealalta, cota fiind foarte atractiva.

Tags: