Pronostic – Virton vs St. Liege – 11.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 11 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

st. liege

Astazi de la ora 19:00, ora Romaniei, vom avea parte de un amical 100% belgian, intre Virton, echipa care evolueaza in Proximus League, cea de-a doua liga belgiana, si Standard Liege.

Virton a incheiat pe locul sase editia precedenta de Proximus League, iar in noua stagiune va tinti cu siguranta ceva mai sus. Gazdele se afla la al doilea amical din aceasta vara, asta dupa ce au pierdut primul joc, scor 1-3 pe terenul lui Charleroi in urma cu trei zile. Toate agentiile de pariuri ii dau pe cei de la Virton ca outsideri in mod clar, cu cote de peste 5.00 pentru victorie.

Standard Liege se prezinta la acest joc cu o pofta remarcabila de joc, dovada si precedentele doua meciuri amicale disputate in aceasta vara, scor 7-0 in deplasare cu Tongeren si 8-0 pe terenul lui Tilleur St. Gilles, echipe de amatori insa, net inferioare chiar si celor de la Virton. La ora actuala avem o cota in jur de 1.40 pentru un eventual succes al alb-rosilor, cota mai mult decat atractiva tinand cont de diferenta dintre cele doua formatii.

Pronostic: 2 @ 1.40
Am ales sa pariem simplu, fara prea multe riscuri si complicatii. Astfel, mergem pe mana echipei mai bune in acest duel, si anume Standard Liege, echipa superioara din toate punctele de vedere. Daca nu apar lucruri neprevazute, atunci nu ar trebui sa avem emotii cu acest pariu.