Pronostic – Vitesse vs Roda – 2 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 1 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Vitesse – Roda
pronostic vitesse roda eredivisiePentru prima ora in ultimele sase runde din Eredivisie, Vitesse Arnhem a reusit sa obtina o victorie in campionat. Acest joc impotriva Rodei Kerkrade ar trebui sa se incheie cu o victorie la scor in favoarea gazdelor, atat prin prisma faptului ca  Vitesse evolueaza pe teren propriu, cat mai ales gratie valorii lotului, net superioara celei a Rodei.

Roda Kerkrade se afla in zona rosie a clasamentului, pierzand pe banda rulanta ultimele cinci jocuri de campionat. Cu doar o victorie in ultimele 14 etape, e greu de crezut ca Roda vine la Arnhem cu scopul de a obtine mai mult decat un egal sau, de ce nu, cu scopul de a limita proportiile scorului inregistrat la final pe tabela de marcaj.

Spre bucuria sa, Peter Bosz nu are parte de jucatori proaspat accidentati, in conditiile in care Theo Janssen si Kelvin Leerdam intampina probleme de sanatate de ceva timp, iar Patrick van Aanholt este suspendat pentru aceasta etapa.

Echipa probabila a lui Vitesse Arnhem (sistem de joc 4-2-3-1): Velthuizen – Achenteh, Heijden, Kashia, Struijk – Propper, Vejinovic – Piazon, Atsu, Ibarra – Havenaar.

Pe sistemul “la omul sarac, nici boii nu trag”, Roda Kerkrade nu poate conta in acest joc pe serviciile lui Kees Luijckx si Guy Ramos, suspendati, iar Bart Biemans, Mark-Jan Fledderus, Frank Demouge, Henk Dijkhuizen si Anco Jansen sunt accidentati.

Echipa probabila a Rodei Kerkrade (sistem de joc 4-2-3-1): Kurto – Monteyne, Bonevacia, Letschert, Peppen – Sutchuin, Kali – Hupperts, Donald, Paulissen – Nemeth.

Statistic vorbind, 11 din ultimele 12 jocuri ale lui Vitesse in campionat s-au incheiat in over 2.5. Pe de alta parte, Roda a pierdut ultimele trei jocuri pe sistemul egal pauza/ infrangere la final (cota 4.50).

Duelul dintre Vitesse si Roda Kerkrade este unul dezechilibrat, cu Vitesse in rol de mare favorita (cota 1.25 la victorie). Un eventual scor de neprezentare in favoarea gazdelor primeste din partea Unibet cota 10.00 si, respectiv, 1.45 pentru over 2.5.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO