Pronostic – West Brom vs Liverpool – 16.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 15 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – West Brom vs Liverpool – 16.04.2017

Pronostic - West Brom vs Liverpool - 16.04.2017

Primul meci programat duminica aceasta in Premier League le va pune fata in fata pe West Brom si Liverpool. Fluierul de start va fi auzit la ora 15:30, ora Romaniei.

West Brom vine dupa trei rezultate slabe in campionat, adunand un singur punct. Echipa gazda ocupa locul opt in continuare, cu 44 de puncte, fiind la zece puncte de Top 7 si implicit de calificarea in Europa League. Nu se mai pune problema de asa ceva cu sase etape inainte de final. WBA are un bilant bun acasa, castigand 29 de puncte din 48 posibile, plus ca si golaverajul de 27-19 este unul de laudat.

Liverpool ne-a cam obisnuit sa se chinuie in fata echipelor inferioare in ultima perioada. Cormoranii sunt insa intr-o perioada destul de buna si au nevoie de victorie pentru a mai face un pas catre calificarea in Champions League. Echipa oaspete ocupa locul trei momentan, cu 63 de puncte si un golaveraj de 68-40, ramanand cea mai ofensiva formatie din Premier League.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.33
West Brom are o defensiva solida pe teren propriu, insa va intalni cel mai eficient atac din Anglia. Consideram ca avem o cota buna pentru minimum doua goluri in meci, asa ca merita incercata.

Tags: