Pronostic – West Ham vs Arsenal – 03.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 3 December, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – West Ham vs Arsenal – 03.12.2016

Pronostic - West Ham vs Arsenal - 03.12.2016

Astazi de la ora 19:30 avem un super derby 100% londonez, intre West Ham United si Arsenal, in cea de-a 14-a etapa din Premier League.

West Ham se prezinta aici dupa o serie slaba de rezultate, castigand doar doua puncte in ultimele patru etape. Londonezii au 12 puncte in total, mult sub asteptari, ocupand o dezamagitoare pozitie, 16. Ciocanarii au o medie de aproximativ un gol marcat pe etapa, primind in schimb aproape doua goluri pe meci in medie. Doua victorii, doua remize si doua infrangeri au bifat gazdele acasa pana acum.

Arsenal este una dintre candidatele la titlu in aceasta stagiune, insa momentan ocupa pozitia a patra. Tunarii au 28 de puncte, doua in minus fata de podium si trei in minus fata de liderul Chelsea. Elevii lui Wenger au pierdut un singur meci in aceasta stagiune, contra lui Liverpool. Golaverajul de 28-13 este unul de laudat, cu peste doua goluri marcate in medie pe etapa si una dintre cele mai solide defensive din tara.

Pronostic: Ambele marcheaza  @ 1.68
Arsenal are un atac redutabil, dupa cum spuneam, insa nici West Ham nu trebuie neglijata cand joaca acasa, asa ca ne asteptam la un duel pe cinste, spectaculos, cu goluri in ambele porti diseara.

Tags: ,