Pronostic – Wigan vs Millwall – 8 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Wigan – Millwall
pronostic wigan millwall championshipPentru a fi complet sigura de prezenta in playoff-ul din Championship, Wigan si-a trecut in cont o noua victorie in weekend. Wigan are de disputat o semifinala de FA Cup in compania lui Arsenal, destul de aproape, in conditiile in care dispune de un lot foarte competitiv, care poate reusi sa se mentina in Premier League, cu doua-trei plombe pe ici pe colo.

Millwall a produs surpriza etapei, poate, prin victoria inregistrata pe City Ground in compania lui Nottingham Forest. Avea sa fie prima victorie a oaspetilor de marti seara in ultimele 7 etape din Championship!

“Leii” sunt in zona minata a clasamentului Championship, cu mentiunea ca in aceasta etapa echipele din preajma ei au meciuri relativ mai putin complicate.

Chris McCann si Ben Watson absenteaza de la gazde din cauza unor accidentari. Shaun Maloney si Gary Caldwell, in schimb, ar putea fi inclusi in formula de start a lui Wigan.

Primul 11 al lui Wigan (sistem de joc 5-4-1): Al-Habsi – Beausejour, Ramis, Kiernan, Boyce, Perch – Waghorn, McArthur, Gomez, McClean – Powell.

Shane Lowry si Shaun Williams ar putea intra in jocul de pe DW Stadium, desi au fost dati ca incerti inaintea acestei deplasari. Alan Dunne si Carlos Edwards se bat pentru un loc in defensiva, iar Stefan Maierhofer este favorit pentru ocuparea postului de unic varf in sistemul lui Millwall (4-5-1).

Primul 11 al lui Millwall (sistem de joc 4-5-1): Forde – Dunne, Beevers, Lowry, Malone – Woolford, Upson, Williams, Garvan, Martin – Maierhofer.

Wigan s-a descurcat mai mult decat bine in ultimele 4 jocuri pe teren propriu cu Millwall, in sensul in care nu a primit niciodata gol. Nu vad de ce ar face-o acum, intr-un meci in care porneste cu prima mansa. Casa de pariuri online Bet365 ofera o cota de 1.65 pentru victoria gazdelor si, respectiv, 1.85 pentru over 2.5. Pariorii care risca scor corect 3-1 sunt rasplatiti cu o cota de 13.00!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO