Pronostic – Wigan vs QPR – 9 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 9 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Wigan – QPR
pronostic wigan qpr championshipWigan si QPR sunt doua dintre echipele care au picat anul trecut din primul esalon, pentru ca in acest sezon sa isi propuna revenirea in Premier League. Niciuna dintre ele nu a reusit sa termine pe loc direct promovabil, fapt pentru care se si gasesc in playoff-ul din Championship. La un moment dat, Wigan se afla in partea a doua a clasamentului, dar venirea lui Uwe Rosler la echipa a insemnat o gura imensa de oxigen, si iat-o pe Wigan in postura de a putea promova daca trece cu bine de acest playoff.

Cu toate acestea, Wigan a inregistrat niste rezultate nefavorabile in ultima perioada, de altfel principalul motiv pentru care Rosler a inceput sa apeleze la sistemul de rotatie. Pe de alta parte, QPR a terminat sezonul regulat cu 6 puncte mai multe decat adversara directa de vineri seara, insa i-a venit greu sa mai prinda locul secund, in ideea de a promova direct in EPL. Rangers a pierdut 4 din ultimele 6 deplasari din Championship, in conditiile in care nu a inscris mai mult de un gol in respectivele infrangeri!

De la gazde, pare-s, vor lipsi Ben Watson si Chris McCann, ambii accidentati. Marc-Antoine Fortune va incepe titular in atac, spun ziarele din Anglia.

Echipa probabila a lui Wigan (asezare in teren 4-5-1): Carson – Perch, Beausejour, Barnett, Boyce – Maloney, McManaman, Gomez, Waghorn, McArthur – Fortune.

Si la oaspeti gasim trei jucatori accidentati (Jermaine Jenas, Matthew Phillips si Alejandro Faurlin), in veme ce Benoit Asssou-Ekotto este incert pentru acest joc.

Echipa probabila a lui QPR (asezare in teren 4-2-3-1): Green – Hill, Dunne, Onuoha, Simpson – Barton, Carroll – Traore, Morrison, Hoilett – Austin.

Din punct de vedere statistic, Wigan a inregistrat 9 rezultat de under 2.5 in ultimele 11 confruntari directe cu QPR. Pentru ca istoria sa se repete si de aceasta data, casa de pariuri Bet365 ne propune o cota de 1.63.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO