Pronostic – Wigan vs Yeovil – 18 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 18 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Wigan – Yeovil
pronostic wigan yeovil championshipWigan se afla intr-o forma nemaipomenita in aceasta parte a sezonului, cand a reusit deja sa isi treaca in cont nici mai mult nici mai putin de sase victorii. Echipa gazda se zbatea la mijlocul lunii ianuarie undeva pe la mijlocul clasamentului din Championship, pentru ca acum, cu o victorie in compania lui Yeovil, sa intre in top 4 al celor mai bune echipe din esalonul secund din Anglia.

Yeovil, pe de alta parte, nu se simte atat de bine in campionat, cu atat mai putin in deplasare. Singura veste buna in ceea ce ii priveste pe oaspeti poate fi considerata lipsa unui jucator ineligibil, in conditiile in care doar Joel Grant este incert pentru acest joc.

La gazde, Shaun Maloney ar putea sa apara pentru prima data in tricoul lui Wigan Athletic dupa o pauza de aproape patru luni, in care a stat accidentat. Cu toate acestea, Nick Powell va fi folosit cel mai probabil in primul 11 al formatiei gazda.

Altfel, Chris McCann, Ben Watson si Gary Caldwell au suferit accidentari importante si vor lipsi o perioada mai lunga de timp.

Echipa probabila a lui Wigan Athletic (sistem de joc 4-2-3-1): Al-Habsi – Crainey, Boyce, Barnett, Perch – Tunnicliffe, McArthur – Waghorn, Gomez, McClean – Fortune.

La Yeovil, Joe Ralls si-a ispasit etapa de suspendare si este apt de joc in deplasarea de la Wigan. Ishmael Miller si James Hayter sunt favoriti pentru titularizare, iar Joel Grant, dupa cum spuneam si mai sus, probabil va fi folosit rezerva, marti seara.

Echipa probabila a lui Yeovil (sistem de joc 4-4-1-1): Stech – Ayling, Webster, Duffy, McAllister – Lawrence, Ralls, Palazuelos, Edwards – Miller – Hayter.

In cazul in care mai aveati dubii, Wigan Athletic este favorita clara a acestei dispute, cu o cota de 1.50 pentru victorie si, respectiv, 7.00 pentru scor corect 2-0. De asemenea, un pariu in under 2.5 este cotat la 2.05 in oferta agentiei online Bet-at-Home.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO