Pronostic – Wolfsburg vs Gent – 08.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Wolfsburg vs Gent – 08.03.2016

Pronostic - Gent vs Wolfsburg - 17.02.2016

Wolfsburg si Gent vor fi protagonistele celei de-a doua partide de marti seara in UEFA Champions League. Cele doua tabere se intalnesc in mansa retur a optimilor de finala, dupa 3-2 pentru Wolfsburg in primul duel.

Wolfsburg parea sa fi rezolvat calificarea inca din meciul tur, conducand cu 3-0 la un moment dat in turul din Belgia. Lipsa concentrarii din finalul partidei a dus la doua goluri marcate de Gent si calificarea inca se joaca. Nemtii vin dupa doua victorii consecutive in campionatul intern si dau semne de revenire dupa o stagiune destul de dezamagitoare.

Gent viseaza frumos in continuare, cele doua goluri din finalul meciului tur pastrand-o in lupta pentru un loc in sferturile UCL. Belgienii au nevoie de o victorie la doua goluri diferenta aici sau de scoruri de genul 4-3, 5-4, etc. Nu va fi usor pentru campioana Belgiei, insa cu siguranta nu se vor da la o parte cu una cu doua. Puteti incerca si un pariu pe goluri, anuntandu-se un meci incins si spectaculos.

Pronostic: 1 solist @ 1.52
Wolfsburg a controlat intregul meci de acum trei saptamani din Belgia, insa a calcat stramb pe final, dupa cum am spus. Chiar si asa, nemtii sunt mari favoriti la calificare si ne asteptam la o victorie si marti seara in fata propriilor suporteri.

Tags: