Pronostic – Yeovil vs Ipswich Town – 11 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 11 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Yeovil – Ipswich Town
pronostic yeovil ipswich town championshipSambata trecuta, Yeovil a luat o optiune serioasa pentru salvarea de la retrogradare dupa victoria obtinuta in detrimentul lui Sheffield Wednesday. Cele doua victorii consecutive obtinute de Yeovil pe teren propriu au schimbat intru totul modul in care va ataca formatia gazda obtinerea tuturor punctelor puse in joc. Cum altfel decat cu un moral excelent, in fata unui adversar care mai are de doi lei sperante de a fi prezenta in playoff-ul Championship. In momentul de fata, Ipswich se afla la patru puncte distanta de primele sase clasate si trebuie sa faca puncte cat mai curand in campionat, altfel ar putea fi lasata pe dinafara.

La gazde, Joe Ralls mai are doua etape de suspendare de ispasit dupa pedeapsa aspra dictata impotriva sa. John Lundsturm ar putea intra in vederile antrenorului lui Yeovil pentru titularizare, ca de altfel si Joel Grant.

Echipa de start a lui Yeovil (asezare in teren 4-4-1-1): Stech – McAllister, Duffy, Webster, Ayling – Edwards, Lundstram, Grant, Lawrence – Miller – Hayter.

Tanarul Jonny Williams forteaza pentru o prima titularizare in tricoul oaspetilor de la Ipswich. Paul Anderson va juca cel mai probabil in banda stanga de la mijlocul terenului, David McGoldrick este accidentat pentru tot restul sezonului si va fi inlocuit in avanposturi de Daryl Murphy.

Anthony Wordsworth este incert pentru acest joc.

Echipa de start a lui Ipswich Town (asezare in teren 4-4-2): Gerken – Chambers, Berra, Smith, Cresswell – Green, Tabb, Skuse, Anderson – Murphy si Nouble.

Date statistice

Din punct de vedere al golurilor marcate in ultimele 5 jocuri de campionat, ei bine, Yeovil le-a incheiat pe toate in under 2.5. De asemenea, poarta lui Yeovil nu a fost deranjata in ultimele trei intalniri de pe teren propriu. In postura de formatie oaspete, Ipswich nu s-a mai impus in Championship de 6 meciuri!

Asadar, mizam pe o noua victorie surprinzatoare a lui Yeovil, cotata la 3.10 in oferta agentiei online Bet-at-Home, bazandu-ne totodata, in miza mica, pe un posibil scor de 2-1 in favoarea gazdelor!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO