Sportingbet Bonus

Sportingbet este o renumita casa de pariuri online care are foarte multi clienti multumiti de serviciile de calitate ce le sunt puse la dispozitie. In Romania, Sportingbet detine o cota importanta din lumea pariurilor si pe masura ce timpul trece atrage din ce in ce mai multi clienti. In cele ce urmeaza, voi expune pe scurt care sunt aceste bonusuri la pariuri acordate si in ce conditii le putem primi.

Pentru inceput este evident ca avem nevoie de un cont nou, asadar inregistreaza-te la Sportingbet doar daca ai limita legala de 18 ani pentru a fi admis in sistem si oferind numai informatii reale, deoarece informatiile false se vor dovedi o alegere extrem de gresita in viitorul apropiat. Din suma pe care o depui intial in cont, vei primi un bonus pariuri de 50% din valoarea ei, asadar daca ai depus 100 RON, vei primi inca 50 RON, insa doar cu conditia ca bonusul sa nu depaseasca niciodata mai mult de 100 RON Bonus Sportingbet.

Asta nu este tot, pentru ca daca vrei sa primest bonus pariuri la Sportingbet trebuie sa indeplinesti o serie de pasi pe care tii voi expune in cele ce urmeaza. In primul rand, dupa ce ai efectuat depunerea va fi necesar sa trimiti un e-mail cs@sportingbet.ro cu titlul „Bonus de prima depunere” pentru a instiinta echipa care se ocupa de aceste promotii pentru noii clienti Sportingbet. Intr-un interval de cel mult 3 zile lucratoare, banii vor fi livrati direct in noul tau cont.

Este foarte important ca pentru aceasta prima depunere sa eviti metodele de plata online precum Neteller, deoarece nu vei mai fi eligibil pentru bonus Sportingbet. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-i depui direct cu ajutorul contului tau bancar. Mai mult decat atat, iti poate fi refuzat accesul la bonus si daca folosesti acelasi calculator cu un utilizator ce are deja cont sau daca amandoi folositi un singur IP. Nici macar doua conturi pe aceiasi adresa a locuintei pe care trebuie s-o furnizezi la inregistrare nu sunt permise.

Probabil ca la prima impresie crezi ca ai cum sa pacalesti intregul sistem, ca vei furniza adresa unui prieten sau o adresa oarecare, insa gandeste-te la urmatorul lucru. La respectiva locuinta va ajunge un cod de securitate ce trebuie introdus pe site ca sa verifice ca esti tu intr-adevar. In plus, daca prietenul tau vrea si el sa beneficieze de Bonusul Sportingbet?

In cazul in care iti doresti eliberarea banilor trebuie sa rulezi intreaga suma de 5 ori, insa cotele sunt si ele importante. Daca vei paria suma de 5 ori pe cote mai mici de 1.5, atunci sa nu te miri ca nu iti va fi acordat bonusul, deoarece pentru asta cotele trebuie sa depaseasca acest prag sau sa fie, cel putin, egale cu el. In cazul in care acest sistem nu ar fi implementat, oricine ar putea adauga bani suficienti incat sa primeasca bonusul maxim, iar apoi ar rula suma pe pariuri aproape imposibil de pierdut pana cand ar atinge pragul necesar retragerii.

Mai mult decat atat, daca vrei sa-ti deschizi un cont la casa de pariuri Sportingbet si sa profiti de bonusuri si oferte, atunci nu-l deschide pe numele altcuiva. Nici o persoana nu are voie sa foloseasca datele personale ale unei alte persoane, indiferent de relatia dintre cele doua.

Suma minima depusa la care poti primi acest Bonus Sportingbet este de 40 RON, prin urmare orice depozit mai mic decat atat nu se va incadra in termenii si conditile prevazute in regulament.

Acestea fiind zise nu-ti ramane decat sa incerci agentia de pariuri online Sportingbet pentru a plasa pariuri la cote acceptabile. Seriozitatea de care compania da dovada, precum si siguranta tranzactiilor tale sunt doua puncte forte pe care nu le poti neglija.

Nou!!! Promotie Speciala – Vedeti mai jos noul Bonus oferit de agentia de pariuri Sportingbet.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 400 RON vizitati site-ul oficial Sportingbet: www.sportingbet.com.

 

Sportingbet