Stabaek vs Rosenborg – 03 August 2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 August, 2014. Postat in Pariuri Online

rosenborgRosenborg nu va avea tocmai o misiune usoara duminica seara de la ora 20:00 pe terenul celor de la Stabaek in cadrul etapei cu numarul 18 din Norvegia Tippeligaen, desi echipa adversa este mai slab cotata si mult mai jos in clasament.

Stabaek vine la acest meci intr-o forma destul de slaba, dovada si rezultatele din ultimele cinci etape, mai exact un egal si patru infrangeri. Etapa trecuta gazdele au pierdut cu 2-3 pe terenul celor de la Valerenga, echipa de pe patru in clasament. Astfel Stabaek a ajuns la un golaveraj negativ de 23-24, ramanand cu 19 puncte in dreptul ei, cifre care o plaseaza pe locul 11 in Tippligaen.

Rosenborg pe de alta parte nu mai este aceeasi echipa de acum cativa ani, echipa care sa domine fotbalul norvegian, iar in acest sezon se lupta din greu sa prinda podiumul si implicit un loc de Europa League. Dupa o serie buna de meciuri, cu trei victorii si un egal in campionat, a venit infrangerea de etapa trecuta, scor 1-3 pe terenul liderului Molde, iar Rosenborg a picat pe pozitia a cincea. Oaspetii au 30 de puncte si un golaveraj de 35-26, doar Molde stand mai bine din punct de vedere ofensiv.

Puteti incerca pentru acest meci sa mergeti pe mana echipei mai in forma si cu un lot mai solid, Rosenborg, insa recomandam pariul Rosenborg (Draw no bet) la o cota de 1.40 in acest moment. De asemenea, puteti incerca si un scor corect cum ar fi 0-2 sau 1-2 pentru formatia vizitatoare.

Tags: , , , ,