Stanjames Bonus

Stan James este o casa de pariuri online foarte populara la nivel international care asigura utilizatorilor sai toate cele necesare unui timp extraordinar petrecut online. Avand in vedere ca aceasta companie britanica a fost fondata in anul 1973, iar in prezent numara foarte multi clienti in intreaga lume, nu exista absolut nici un motiv pentru care nu te-ai inregistra si tu aici.

Un Bonus la Stanjames este foarte simplu de obtinut si consta in plasarea de pariuri sportive pana in momentul in care indeplinesti criteriile cerute, iar odata ce faci acest lucru vei primi un bonus pariuri sportive Stan James pana la 10 lire. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi folosind datele tale reale, adresa, numar de telefon, varsta si toate cele cate iti sunt cerute. Este foarte important sa eviti furnizarea de date neadevarate pentru ca in final tu vei singurul care va pierde din toata afacerea asta. Fiind o companie serioasa care activeaza de mult timp in domeniu, Stan James are reguli stricte de verificare a clientilor sai.

Pentru a primi bonusul Stan James (10 lire sterline free bet) trebuie sa mizezi pe un pariu pe care ei il descriu ca fiind „Qualifying Bet”, adica un pronostic pe o cota de 1.80 sau mai mare, iar odata ce acest lucru a fost indeplinit devii automat eligibil pentru bonus pariuri sportive. Pentru a intelege mai usor acest proces, voi da un exemplu: daca pariezi 5 lire pe un „Qualifying Bet” vei primi automat inca 5 lire pentru a face un pariu sportiv, la alegere, indiferent de rezultatul primului pariu plasat. Acest bonus Stan James este acordat in maximum 24 de ore de la data cand ai facut „Qualifying Bet”-ul, iar orice intarziere poate fi semnalizata suportului oferit de site. Bonus Stan James 10 lire maximum, deci indiferent de ce suma pariezi, nu vei primi mai mult de 10 lire.

Daca in locul de unde te-ai inregistrat si de unde joci mai sunt si alte adrese inregistrare la Stan James atunci nu vei indeplini conditiile pentru acordarea bonus pariuri sportive Stanjames, deoarece compania nu permite decat existenta unui singur cont pe adresa IP. Mai mult decat atat, chiar daca acest IP este schimbat sa nu te gandesti ca poti inregistra mai multe nume asemanatoare, adrese identice de locuinte, carduri identice sau orice alte date cerute la inregistrare.

Un alt aspect pe care trebuie sa-l stii este valabilitatea bonusurilor Stan James. Dupa ce a primit banii pe care ii poti paria, acestia vor exista in contul tau doar 30 de zile – timp in care poti executa pariul, deoarece dupa aceasta data suma va fi retrasa definitiv fara posibilitatea de a o mai recapata inapoi, asadar ai grija. Oricum, o luna de zile reprezinta un timp mai mult decat suficient pentru a plasa un pronostic castigator si a te folosi cum trebuie de bonus 10 lire Stan James.

In cazul in care iti alimentezi contul cu bani prin intermediul altor modalitati de plata precum Moneybookers ( Skrill ) sau Neteller atunci trebuie sa stii ca nu vei respecta termenii si conditiile pentru primirea bonus Stan James 10 lire. Este adevarat, aceste modalitati sunt acceptate ca metode de depozitare, deoarece in caz contrar nu ar fi mai puse pe site, insa pentru primul depozit si pentru acordare bonusului de pariere este absolut necesar sa te folosesti de cardul tau de credit, pe numele tau, si nu de alt card al oricarei alte persoane, indiferent de relatia dintre voi doi.

Acestea fiind zise, iti urez succes in cursa ta pentru bani castigati cinstit si datorita priceperii tale in tot ceea ce este legat de activitatile sportive din intreaga lume.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 10 LIRE vizitati site-ul oficial Stan James: www.stanjames.com.