Sunderland vs Swansea – 27 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 September, 2014. Postat in Pariuri Online

Sunderland v Stoke

Unul dintre meciurile interesante ale zilei de sambata in Premier League va avea loc Sunderland incepand cu ora 17:00, acolo unde pisicile negre vor da piept cu Swansea City, una dintre echipele solide ale acestui inceput de campionat.

Sunderland nu s-a lipit inca de victorie in primele cinci etape, insa nici nu a lasat prea mult de dorit, avand patru remize si o infrangere. Golaverajul de 5-6 nu este unul tocmai rau, victoriile fiind singurele care le lipsesc gazdelor in acest moment. Pisicile negre ocupa locul 17 cu patru puncte, fiind pe prima pozitie deasupra zonei de retrogradare si asta datorita golaverajului mai bun in comparatie cu cel al lui Queens Park Rangers.

Swansea City este una dintre revelatiile acestui debut de Premier League. Galezii au castigat primele trei jocuri ale campionatului, insa acum sunt pe o panta descendenta, pierzand in ultimele doua etape. Cu noua puncte si un golaveraj de 8-6, Shelvey si colegii sai ocupa locul cinci in clasament. La mijlocul saptamanii Swansea a trecut de Everton in Cupa Ligii, scor 3-0 pe propria arena.

In stagiunea precedenta Swansea City s-a impus fara emotii in cele doua jocuri contra lui Sunderland, 4-0 in prima faza pe teren propriu si mai apoi 3-1 pe acest stadion.

Ne asteptam ca oaspetii sa nu piarda aceasta deplasare la cum s-au prezentat pana acum, iar pariul nostru este unul cu sansa dubla, mai exact X2, cota oferita de bet365 fiind de 1.48 la ora actuala.

Tags: , , , , ,