Top 3 pariuri de la Wimbledon – 07.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 7 July, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Top 3 pariuri de la Wimbledon – 07.07.2017

Continuam seria pariurilor de la Wimbledon, mai ales ca primele runde ale turneului s-au aratat destul de profitabile pana acum. Am ales cele mai interesante trei pronosticuri pentru ziua de vineri si le puteti juca fie single, fie combinate pentru un profit mai mare.

  • Pariuri Nishikori vs Bautista

Pare sa fie unul dintre cele mai incinse dueluri ale zilei de astazi. Nishikori porneste ca favorit in fata locului 19 ATP, insa nici Bautista Agut nu poate fi neglijat. Ne asteptam la un meci destul de strans, in care speram sa avem parte de cel putin patru seturi, adica fiecare jucator sa castige minimum un set.
Pronostic: 1 @ 1.64

  • Pariuri Murray vs Fognini

Am ales acest pronostic si pe pariul zilei de astazi, la o cota de 1.63 in acest moment. Murray este favorit, are publicul de partea lui si este campionul de anul trecut, fiind greu de invins pe iarba. Mergem pe o victorie fara set pierdut de britanic, la fel ca in primele doua tururi ale turneului.
Pronostic: 3-0 scor seturi @ 1.63

  • Pariuri Osaka vs Venus Williams

Osaka si Venus Williams se intalnesc in turneul feminin de la Wimbledon, luptand pentru calificarea in optimi. Americanca este favorita din toate punctele de vedere, desi nu este jucatoare de iarba in general. Mergem pe victoria lui Venus in aceasta seara, la o cota interesanta in acest moment.
Pronostic: 2 solist @ 1.29