Top 3 ponturi pariuri pentru 1 Decembrie 2017

Bilet realizat de Pariuri in 1 December, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Top 3 ponturi pariuri pentru 1 Decembrie 2017

Pronostic - La Coruna vs Real Madrid - 26.04.2017

Avem multe evenimente interesante din marile campionate ale Europei programate sambata aceasta. In cele ce urmeaza va prezentam cele trei pariuri interesante care ne-au atras atentia pentru ziua de 2 Decembrie 2017.

  • Pronostic Leverkusen vs Dortmund: Peste 2,5 goluri @ 1.45

Ne asteptam la un meci deschis, spectaculos si cu cel putin trei goluri marcate in derby-ul etapei din Bundesliga. Cota nu este astronomica, insa speram ca atacurile sa iasa la rampa, mai ales ca ultimul meci direct s-a incheiat 6-2 pentru Borussia.

  • Pronostic Bilbao vs Real Madrid: 2 @ 1.45

Aceeasi cota o avem si la al doilea meci ales de noi pentru sambata aceasta. Athletic Bilbao si Real Madrid se intalnesc de la ora 21:45, iar pentru galactici este un must-win, tinand cont ca au ramas deja la opt puncte in spatele Barcelonei. Bilbao are un sezon dezastruos pana acum si nu va avea o misiune usoara sambata seara.

  • Pronostic Barcelona vs Celta Vigo: 1 pauza @ 1.40

Nu exista termen de comparatie intre cele doua formatii la ora actuala. Barcelona este net superioara, plus ca are si avantajul terenului propriu si speram ca acest lucru sa se simta si pe tabela, inca din prima repriza. Mergem pe faptul ca Messi si ai lui vor conduce dupa prima repriza a meciului.