Totesport Totepool Bonus

Totesport cunoscuta si sub numele de (Totepool) este o agentie de pariuri online preferata de foarte multi pariori datorita avantajelor sale. In cele ce urmeaza voi descrie pe scurt principalele elemente care atrage un utilizator nou si beneficiile pe care le poti avea odata ce te-ai inregistrat la aceasta agentie de pariuri online totesport.

In primul rand amintim despre bonus Totesport, dar inainte de a intra in posesia lui trebuie sa te inregistrezi pe site. Daca ai varsta legala pentru a participa la astfel de pariuri sportive tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi un formular de inregistrare cu datele tale reale si toata distractia poate incepe. Daca vrei sa fii sigur ca nu vor aparea probleme ulterioare si contul nu-ti va fi blocat impreuna cu intreaga suma de bani, trebuie sa oferi datele tale, dar sa fii totodata si sigur ca IP-ul de pe care te inscrii nu a mai fost folosit de nimeni altcineva. Cu alte cuvinte, evita sa-ti deschizi un cont nou de la o sala de internet sau de la orice alt calculator cu acces catre publicul larg.

Bonusul Totesport consta intr-un pariu gratuit de pana in 10 lire oferit odata ce ai facut primul pronostic. Suma bonusului este direct proportionala cu suma pe care ai pariat-o initial, dar nu poate depasi 10 lire, deci ia in considerare acest aspect atunci cand faci un bilet nou. Pentru pariorii din tara noastra 10 lire este o suma relativ mare pentru a fi pusa pe un singur bilet, iar daca vrei sa intri in posesia bonus Totesport chiar daca pariezi mai mult decat atat, tot 10 lire vei primi. Cu alte cuvinte, tot ceea ce trebuie sa faci este sa depozitezi suma minima si sa-ti alegi o serie de meciuri pentru pariat. Indiferent daca vei castiga sau vei pierde in contul tau vor fi alocati banii oferiti ca bonus Totesport.

Alt lucru important care trebuie mentionat este reprezentat de cota minima de pariere. Nu poti intra in posesia bonusului Totepool in conditiile in care primul tau pariu este pe o cota mai mica de 2.0, deci trebuie sa mizezi pe un meci cu sanse ceva mai mici de reusita. Oricum ar fi, o cota de 2.0 nu este o cota foarte imprevizibila precuma una de 10.0 sau chiar mai mare, deci totul depinde de cunostintele tale in domeniu.

Daca vorbim despre mijloacele de depozitare trebuie sa-ti spun ca initial este indicat sa folosesti cardul tau de credit daca vrei sa fii eligibil pentru bonus. Nu merita riscul de a fi exclus doar pentru ca ai depus bani cu ajutorul Moneybookers sau prin alte mijloace de acest gen, deci ia in considerare si acest aspect atunci cand te gandesti sa faci primul depozit. Majoritatea caselor de pariuri online exclud clientii de la bonusul oferit de ele daca au depus bani prin alte mijloace, insa n-as putea sa-ti spun exact care sunt adevaratele motive pentru care prefera sa faca acest lucru.

Pentru a retrage banii trebuie sa-i rulezi de cateva ori, iar daca faci o retragere inainte ca un bonus Totesport sa fi indeplinit conditiile de rulare atunci acesta iti va fi anulat. De asemenea, daca in 7 zile din momentul in care ai primit banii oferiti ca bonus nu i-ai plasat pe diferite pariuri ei iti vor fi retrasi din cont.

Conditiile si termeni se schimba foarte des si este posibil ca in momentul de fata unele dintre aspecte sa se fi modificat, deci cel mai bine este sa citeste cu atentie toate informatiile oferite de site. Mai mult decat atat, bonusurile Totesport-Totepool pot fi modificate pentru clientii din diferite tari, printre care si Romania.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 10 LIRE vizitati site-ul oficial Totepool: www.totesport.com.