Trei pariuri pe amicalele de joi – 13.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 13 July, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Trei pariuri pe amicalele de joi – 13.07.2017

Trei pariuri pe amicalele de joi - 13.07.2017Suntem intr-o perioada in care predomina meciurile amicale la fotbal. Astazi avem insa ceva actiune si din preliminariile Europa League, insa in cele ce urmeaza ne axam pe trei meciuri de pregatire la care am gasit cateva pariuri interesante.

  • Pariuri Gent vs Nice

Pare sa fie printre amicalele de top ale zilei de astazi. Gent si Nice sunt doua formatii solide, cu pretentii, care pot face o impresie frumoasa in cupele europene si anul acesta. Speram sa vedem un meci deschis si cu goluri in ambele porti astazi de la ora 21:30.
Pronostic: GG @ 1.53

  • Pariuri Sporting vs Valencia

Un alt super duel de pe lista meciurilor amicale de astazi este cel dintre Sporting si Valencia, tot de la ora 21:30. Cotele sunt foarte echilibrate, asa cum ne asteptam, usor de partea spaniolilor totusi. Am decis sa mergem insa pe mana lusitanilor in acest duel, mai exact pe un pariu cu sansa dubla pentru mai multa siguranta.
Pronostic: 1X @ 1.58

  • Pariuri Gor Mahia vs Everton

Everton va da piept cu Gor Mahia din Kenya in primul amical din aceasta vara. Caramelele se pregatesc de un nou sezon intens in Premier League si Europa League, iar astazi au prima sansa de departe. Mergem pe o victorie clara a englezilor, la o diferenta de cel putin doua goluri in aceasta dupa-amiaza.
Pronostic: Everton -1.5 AH @ 1.59