Troyes vs Auxerre – 15 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 September, 2014. Postat in Pariuri Online

troyesAflate la poli opusi in clasamentul din Franta Ligue 2, Troyes si Auxerre vor fi puse fata in fata luni seara de la ora 21:30 in ultimul meci al etapei cu numarul sase din liga secudna franceza.

Troyes este vazuta cu prima sansa, pe buna dreptate insa. Echipa se numara printre cele trei tabere neinvinse pana acum. Mai precis,  Troyes a bifat patru victorii si un egal in primele cinci etape. Cu 13 puncte si un golaveraj de admirat, 8-0, echipa gazda este pe locul doi, avand nevoie de cel putin un egal sa urce pe prima pozitie. Troyes este singura din Ligue 2 fara gol primit pana acum.

Auxerre de cealalta parte se afla la polul opus al clasamentului, fiind ultima clasata  dupa cinci etape dezamagitoare. Oaspetii au inceput promitator, cu o victorie, dupa care au urmat o remiza si trei esecuri. Cu patru puncte si un golaveraj de 4-5, Auxerre are nevoie de victorie pentru a parasi zona retrogradarii. Pe 9 Mai a fost ultimul succes oficial al oaspetilor in deplasare.

Troyes a bifat o victorie cu 2-0 in fata lui Auxerre sezonul trecut pe acest teren si o remiza alba in deplasare. Tot Troyes s-a impus si intr-un amical jucat de cele doua tabere in aceasta vara.

La prima vedere Troyes este net superioara din orice punct de vedere am privi situatia. Ne asteptam la o victorie a gazdelor, cota de 1.62 oferita de bet365 fiind printre cele mai bune de pe piata.