Victor Chandler

Victor Chandler, cunoscuta mai nou ca VC Bet sau Bet Victor Chandler, este una dintre cele mai vechi case de pariuri active in aceasta lume a gamblingului online. Au trecut peste 60 de ani de cand VC Bet a luat fiinta si, odata cu ea, cele mai bune oportunitati de a paria online plus cote excelente in ceea ce priveste fotbalul din Albion si nu numai. Pariatul online este disponibil in 14 limbi straine diferite, lucru care avea sa conduca la rulaje de peste 1 miliard de lire sterline si totodata clienti din peste 160 de tari ale lumii. Operatorii provin, ati ghicit, din UK, Europa si partea de Est. Operatiunile VC Bet sunt reglementate de catre Guvernul Gibraltarului si Marea Britanie!

Click Here

Siteul web al casei de pariuri Victor Chandler va prezinta in mod detaliat instrumentele utile necesare depunerilor in functie de locatia in care va aflati (sectiunea “Banking Help”). Pentru Romania, recomandam cu caldura cardurile VISA, atat pentru depuneri, cat si pentru retrageri.

Dupa cum spuneam si mai sus, Victor Chandler serveste clienti din mai bine de 160 de tari, fiind foarte buna in gestionarea conturilor si fondurilor in valute multiple. Cei care nu si-au deschis inca un cont la acest bookmaker, trebuie sa stie ca platforma VC Bet accepta lirea sterline, dolari SUA, dolari Hong Kong, euro, Dolari Singapore, yeni japonezi, franci elvetieni, dolari australieni, coroane daneze, coroana norvegiana, suedeza, lei romanesti, dolari taiwanezi, dolari Noua Zeelanda etc.

Pentru a le raspunde in mod satisfacator clientilor din intreaga lume, Victor Chandler accepta depozitie prin serviciile tip e-wallet precum Neteller, Ukash, EcoCard, Pay888, 1-Pay si Moneybookers, dar si carduri de credit Visa, MasterCard sau cele de debit – Visa Electron, Delta, Switch, Solo, Maestro, Laser. Nici Western Union nu a fost scos din schema, Click2Pay sau EcoCard, metode folosite in mod special de catre rezidentii din Marea Britanie.

Miza minima per pariu la VC Bet este de o lira sterlina pentru biletele solo (sau echivalentul ei), respectiv 0.5 lire pentru biletele multiple.

Retragerile se vor efectua, in cea mai mare parte a lor, prin metoda folosita la depunere cu mici amendamente. Spre exemplu, europenii care aleg sa depuna folosindu-se de cardurile tip MasterCard, nu vor putea sa retraga direct pe acestea. Vor recurge fie la un cont bancar (transfer bancar), fie la un card VISA sau VISA Electron. Plata maxima online este de 100.000 de lire sterline zilnic/ client. O limita extraordinar de mare, comparativ cu alti bookmakeri de pe piata.

Cei interesati de obtinerea unui bonus la prima depunere, vor fi incantati sa afle ca Victor Chandler le propune noilor clienti un freebet de 25 de euro. Singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti: primul pariu efectuat sa fie plasat la cote de minim 2.00! Pentru a fi eligibil, trebuie sa depuneti si sa plasati primul pariu in termen de 30 de zile de la inregistrare. Pariurile gratuite, de asemenea, au un termen de valabilitate tot de 30 de zile. Pe langa bonusul de bun venit, aceasta ofera in mod regulat oferte speciale tip Cash Back pe evenimente ca Primul Marcator sau Late Goal Insurance. Pariurile combo pe NFL ne returneaza 10% din suma pariata in caz ca biletul este unul necastigator.

Pe scurt, ce ne place si ce nu ne place la VC Bet: stabila din punct de vedere financiar, de incredere, cu toate consolele la vedere (VC Bet, VC Poker, VC Casino) si oferta foarte variata: fotbal, curse de caini, cai, golf, rugby, cricket, snooker, NFL, NBA, NCAA si baseball. In schimb, se mai poate lucra nitel la ajustarea cotelor pe handicap asiatic. In plus de asta, foarte multi clienti sunt exclusi din oferta casei de pariuri, printre care si Romania din cate se pare: China, Hong Kong, Ungaria, Azerbaijan, Lituania, Malaezia, Muntegru, Serbia, etc.

Victor Chandler poker