West Ham vs QPR – 05 octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 October, 2014. Postat in Pariuri Online

Norwich City v West Ham United - Premier League

Meciul care va inchide cea de-a saptea etapa din Premier League va avea loc in aceasta seara incepand cu ora 18:15, atunci cand West Ham United va da piept cu nou-promovata, Queens Park Rangers pe teren propriu.

Ciocanarii sunt usor favoriti cu o cota de putin sub 2.00 pentru victorie la majoritatea agentiilor. Londonezii au doua victorii, un egal si trei esecuri in acest moment, iar cele sapte puncte si golaverajul de 10-10 ii plaseaza pe acesia pe un ingrijorator loc 16, la doar trei lungimi peste linia de plutire. Daca Downing si ai lui se vor impune in acest joc, echipa poate urca chiar si pe locul sapte in anumite conditii.

QPR in schimb este formatia cu cele mai slabe cifre din Premier League in acest debut de sezon, in ciuda investitiilor masive din ultimii ani. Londonezii au adunat doar patru puncte din 18 posibile. Golaverajul de 4-13 este cel mai slab de asemenea, doar Burnley avand un atac mai slab si doar Everton avand o defensiva mai fragila. Cu astfel de cifre, Queens Park Rangers ocupa ultima pozitie in prima liga engleza.

Cel mai recent West Ham si QPR s-au intalnit in sezonul 2012-2013. Londonezii s-au impus in deplasare cu scorul de 2-1, ca mai apoi in retur, pe acest teren, sa avem parte de un egal, 1-1.

Sportingbet ofera o cota interesanta de 1.35 pentru pariul West Ham (Draw no bet). Mizam pe victoria ciocanarilor, cu returnare de miza in cazul unui meci egal.

Tags: , , ,