William Hill Bonus

Cu putine cunostinte despre piata pariurilor este destul sa auzi de numele William Hill ca sa-ti dai seama ca ai de-a face cu o casa de pariuri online serioasa si foarte cunoscuta la nivel international. Avand in vedere ca a fost fondata in anul 1934 nu cred ca exista vre-o indoiala in legatura cu experienta companiei, seriozitatea pe care o acorda clientilor sai sau serviciile de cea mai inalta calitate.

Bonus William Hill (free bet) fiind in topul caselor de pariuri online, este o excelenta metoda de a atrage mai multi clienti, iar in cele ce urmeaza voi da cateva detalii despre aceasta, in special bonusurile (free bet) acordate de William Hill. In primul trebuie sa te inregistrezi completand formularul cu date reale – acest proces de furnizare a datelor reale este obligatoriu – iar mai apoi trebuie sa-ti alimentezi contul folosind cardul tau de credit. Odata ce ai facut primul tau pariu vei primi ca bonus William Hill o suma de bani direct proportionala cu cea pariata pentru a face un pronostic la alegere, indiferent de evenimentul sportiv – cand zic indiferent de eveniment, ma refer la faptul ca poti paria atat pe curse de cai, rugby, fotbal sau multe altele fara sa fii limitat doar la unele activitati sportive.

Atunci cand iti deschizi contul ai posibilitatea sa-ti alegi moneda cu care vrei sa joci si in care vrei sa fie balanta ta, asadar indiferent ca optezi pentru euro sau lire, bonusul William Hill va fi corespunzator monedei. Sa zicem ca ai optat pentru lira, ti-ai deschis contul si ai depozitat 20 de lire. Tot ceea ce trebuie sa faci acum este sa plasezi un pronostic pe un eveniment sportiv, iar in functie de suma pe care ai pariat-o vei primi bonus 100% William Hill pentru a face un alt pariu gratuit. De exemplu, daca pariezi 15 lire vei primi inca 15 lire pe care sa le folosesti, iar daca pariezi 30 vei primi maximum, de 25 de lire bonus Wiliam Hill.

Mai mult decat atat, compania nu se limiteaza doar la acest bonus pentru primul pariu plasat, deoarece la fiecare 5 pronosticuri pe 10 lire sau 10 euro – depinde de moneda aleasa de tine – vei primi inca 10 pentru un pariu la alegere, asadar nu mai sta pe ganduri si beneficiaza de aceasta oferta absolut incredibila pe care o ofera casa de pariuri sportive William Hill.

Atentia insa la calculatorul pe care il folosesti la inregistrare. William Hill are o politica foarte stricta in ceea ce priveste acordarea unui bonus de 25 lire, asadar trebuie sa iti faci un cont de pe calculatorul tau personal, de acasa de la tine unde nimeni in fara de propria persoana nu are acces. Mai mult decat atat, daca in familia ta sunt deja si alti pariori inregistrati atunci trebuie sa stii ca nu vei deveni eligibil pentru acordarea bonus William Hill 25 de lire, deoarece compania respinge orice date care sunt in duplicat acestea incluzand, adresa, numar de telefon, nume, card de credit, IP etc.

Un lucru interesant care a atras cu siguranta mai multi clienti, dar si respectul actualilor jucatori este platforma pentru mobil pe care compania o pune la dispozitie. Pentru a fi in legatura 24/7 cu site-ul, te poti loga chiar si de pe telefonul mobil cu conditia ca acesta sa fie conectat la internet, astfel nu mai trebuie sa-ti faci griji sau sa devii nerabdator pana ajungi inapoi acasa. Cu totii stim emotiile care apar atunci cand ai pariat pe un bilet destul de lung, ai vazut rezultatele oficiale, dar nu mai stii ce pronosticuri ai pus cu exactitate la unele meciuri. Mai mult decat atat, senzatia de a vedea o suma de bani gratis adaugati balantei tale de joc nu poate fi inlocuita cu nimic altceva, asadar nu mai ezita si inregistreaza-te la William Hill – unul din cele mai bune locuri pentru pariuri sportive.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 25 EURO vizitati site-ul oficial William Hill: www.williamhill.com.