AC Ajaccio vs Chateauroux – 12 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 September, 2014. Postat in Pariuri Online

FBL-FRA-LIGUE1-AJACCIO-TOULOUSEAC Ajaccio si Chateauroux vor fi adversare vineri seara de la ora 21:00 intr-unul dintre cele trei meciuri ale serii din Ligue 2. Partida conteaza pentru etapa cu numarul sase din Franta Ligue 2, gazdele avand usor prima sansa.

Ajaccio vine din postura unei echipe proaspat retrogradate din Ligue 1, asta dupa un sezon dezastruos in care a terminat ultima in clasament. Echipa urmareste revenirea pe prima scena, insa nu va fi deloc usor. Ajaccio are doua victorii, doua remize si o infrangere in primele cinci etape, iar cu opt puncte si un golaveraj de doar 3-2, echipa se afla pe locul sase. In anumite conditii, in cazul unui succes, Ajaccio poate ajunge chiar pe podium.

Chateauroux nu se poate lauda la ora actuala cu cifre asemanatoarea, avand un singur succes in cele cinci runde de pana acum. Oaspetii au castigat un singur punct in cele doua deplasari, iar cu cinci puncte si un golaveraj de 4-7 ocupa locul 14 in Ligue 2. Doar un singur punct au cei de la Chateauroux peste linia de plutire.

Din 2009 pana in prezent cele doua cluburi s-au intalnit de partu ori. Trei meciuri au fost castigat de Ajaccio, de fiecare data la limita de un gol, iar ultimul s-a incheiat la egalitate, in Aprilie 2011.

Ajaccio a fost echipa care a aratat mai bine pana acum. Ne asteptam sa castige acest joc, insa nu riscam prea mult. Pariul nostru este Ajaccio (Draw no bet) la o cota de 1.38.

Tags: , , , , ,