Pronostic – Raith vs Rangers – 12.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

rangers

Glasgow Rangers urmareste revenirea in Scotia Premiership la sfarsitul acestui sezon dupa ce in urma cu doi ani a fost retrogradata in liga a patra. Vineri de la ora 21:45 alb-albastrii vor da piept cu Raith in deplasare in cadrul etapei cu numarul cinci din Championship.

Raith a inceput destul de bine acest campionat si are tot dreptul sa spere la un loc in play-off. Echipa gazda si-a trecut in cont trei succese si o infrangere in primele patru etape, ocupand locul trei in acest moment. De asemenea, gazdele se lauda si cu un golaveraj pozitiv, 7-6, avand unul dintre cele mai bune atacuri ale ligii secunde din Scotia.

Rangers in schimb a inceput campionatul cu o infrangere, insa mai apoi au urmat trei victorii la rand care i-au dus pe nou-promovati pe locul secund. Formatia oaspete are noua puncte si un golaveraj de 11-5, fiind la trei puncte in spatele primului loc, loc ce promoveaza direct, fara play-off. Golaverajul de 11-5 este unul de admirat, cu al doilea atac din Championship si a treia aparare.

O singura data s-au mai intalnit cele doua tabere, in Challenge Cup acum cateva luni, Raith avand castig de cauza dupa 120 de minute, castigand cu 1-0 intr-un final.

Pronostic: 2 solist @ 1.53
Desi Rangers nu este in forma maxima, ne asteptam totusi ca diferenta foarte mare dintre cele doua tabere sa se vada si pe tabela de marcaj, iar fosta campioana a Scotiei sa se impuna in aceasta deplasare, cota fiind foarte atractiva.