Athletic Bilbao vs Celta Vigo – 18 Octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 October, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic elche athletic bilbao primera division

Sambata seara incepand cu ora 19:00 vom avea parte de un duel interesant in La Liga. Cea de-a opta etapa a campionatului va pune fata in fata marea dezamagire a sezonului, Bilbao, si una dintre echipele surpriza, Celta Vigo.

Athletic Bilbao a dezamagit pana acum. Bascii au reusit o singura victorie si un egal in cele sapte runde scurse, pierzand restul de cinci partide. Muniain si compania au ajuns sa ocupe un rusinos loc 19, penultimul din Spania. Pe langa cele patru puncte din dreptul lor, golaverajul lasa mult de dorit de asemenea, cu patru reusite si 11 goluri incasate. Bilbao pare a fi doar o umbra a echipei care sezonul trecut incheia a patra in Spania.

Celta Vigo a impresionat in primele sapte etape de campionat, abia runda trecuta pierzand primul meci, 1-3 acasa cu Villarreal. Oaspetii se afla in continuare pe loc de cupa europeana, mai exact pe locul sase. Celta are 12 puncte in dreptul ei si plus de asta se lauda si cu un golaveraj de 12-10. Echipa vizitatoare este neinvinsa dupa trei deplasari, avand un succes si doua remize.

Bilbao si Celta Vigo au fost adversare de patru ori sezonul trecut. Bascii s-au impus in ambele jocuri de pe acest teren, scor 3-2 in campionat si 4-0 in Cupa Spaniei.

Pariul recomandat de noi la aceasta partida este cel conform caruia vom vedea Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic, cota de 1.40 fiind una de luat in seama. Daca se vor inscrie fix doua goluri, miza va fi returnata.

Tags: , , ,